Пеевски: Радев да не спекулира със страховете на хората.Недопустимо и безотговорно е от

...
Пеевски: Радев да не спекулира със страховете на хората.Недопустимо и безотговорно е от
Коментари Харесай

Пеевски: Радев да не спекулира със страховете на хората


Пеевски: Радев да не спекулира със страховете на хората.

Недопустимо  и  безотговорно  е от страна на  президента  Румен Радев да  плаши хората  с искрено неистинен закани за присъединяване на натовски войски за потушаване на войната в Украйна. Това съобщи ръководителят на ДПС  Делян Пеевски .

„ Всеки опит за втълпяване на страхове по този метод демонстрира или предпочитание за нерегламентирана интервенция в хода на предизборната акция или осъществяване на задачите на съветската агитация и хибридна война “, сподели той.

И подсети, че  всички сходни решения по Конституция може да вземе единствено и само българският парламент.

Пеевски акцентира, че  пред нас като парламентаристи в никакъв случай не е стоял сходен избор, нито някой е имал сходно желание.

„ Безпрецедентната ни поддръжка за Украйна е резултат от твърдото ни разбиране като евроатлантици и консенсуса за това, че би трябвало праволинейно да отстояваме тези полезности като помогнем да бъде прекъсната антихуманната експанзия “, акцентира ръководителят на Движение за права и свободи.

„ Но, твърдо декларирам, че друга алтернатива за поддръжка за Украйна в никакъв случай не е била на дневен ред! Предупреждавам господин Радев – използването на страховете на хората се санкционира от народа! Защото за българските жители е най-важна сигурността за тях и децата им тук и в този момент. И всички ние сме длъжни да я подсигуряваме с думи и дейности “, заключи той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР